Vores ingredienser kommer fra naturen for at rense, berolige, helbrede og beskytte din hud ved hjælp af olivenoliens magi.

Living Pure naturs mål var og er stadig, “hold tradition og videnskab gift sammen”.

Med alle de råmaterialer, der indsamles på Kreta, Grækenlands største ø, har Living Pure Natural formået at kombinere flere fordele af alle de naturlige ingredienser, der anvendes. De fleste formuleringer er udviklet, er baseret på naturlig olivenolie, æteriske olier, urter og krydderier.

Olivenolie indeholder store antioxidanter , der hjælper med at hjælpe og beskytte huden mod for tidlig aldring, genoprette hudens glathed og beskytte mod ultraviolet lys. De forhindrer også frie radikaler skader på huden. Læs mere.

Vi mener, at moder jord forsyner os med alt, hvad vi har brug for til at formulere sunde, højkvalitets, effektive håndlavede sæber, salver, hår og hudplejeprodukter.

Det handler om ingredienserne! Hudplejeprodukter er kun så gode som de ingredienser, der anvendes til at skabe dem. Vores unikke formler er afhængige af fugtgivende olier og Butters, healing botaniske og rene æteriske olier.

Living Pure Natural stræber mod organisk hudpleje, i de fleste af vores produkter. Vi forsøger at kilde alle vores oprindeligt naturlige ingredienser fra økologiske etiske bedrifter, der overholder strenge regler. Vores produkter er lavet af vegetabilske afledte råmaterialer sammen med nogle andre naturligt forekommende dem. Disse ingredienser dyrkes uden brug af pesticider, herbicider, syntetiske gødninger, GMO og er høstet uden brug af syntetiske kemiske forbindelser, således i definition organisk og naturligt.

Ingredienser, som vi bruger

Vores olier

Olivenolie

Living Pure Natural_olive oil

Olea Europea, fremstillet af koldpressede oliven, tiltrækker ekstern fugt, holder fugten tæt på huden, og danner en åndbar film for at forhindre tab af indre fugt. Da fedt sammensætningen af olivenolie er meget lig den menneskelige hud, det sjældent forårsager allergiske reaktioner og blokerer ikke de naturlige funktioner i huden. Olivenolie menes at have helbredende egenskaber og hjælper med at holde huden blød, smidig og yngre udseende. I hårpleje, oliven, der anvendes i århundreder i varme olie behandlinger, hjælper med at reparere spaltede ender, kontrol skæl, og gør dit hår skinnende, silkeblød, og skinnende.

Mandelolie

Prunus Dulcis, Koldpresset fra de tørrede kerner af mandel træet, er fugtgivende, nærende egenskaber og absorberes let, hvilket efterlader huden blød og glat uden en fedtet fornemmelse. Det er rigt på essentielle fedtsyrer, vitamin A, B1, B2, B6, og E og siges at lindre tør, kløende hud. I hårpleje, sød mandelolie hjælper tilstand, nærer, og blødgøre hår.

Arganolie

Argania Spinosa, Fremstillet af kerner af den marokkanske Argan træ, er værdsat for sin evne til at forbedre kvaliteten af huden. Rig på vitamin E, naturlig squalen, phytosteroler og essentielle fedtsyrer det hjælper med at reducere rynker og fine linjer. Det indeholder naturlige anti-inflammatoriske midler, der hjælper med betændelse i huden, talg regulerende egenskaber til at hjælpe med at reducere udseendet af pletter og acne og heftig dosis af antioxidanter til at neutralisere frie radikaler. Arganolie forbedrer hudens hydrering og hudens elasticitet, hvilket fører til en fastere, glattere teint. I hårpleje trænger det dybt til at fugte, genopbygge næringsstoffer og hjælpe med at bekæmpe brud for at fremme blødt, silkeagtig hår med en skinnende, smuk glans. De næringsstoffer, der findes i Argan olie fremme hårvækst og hjælpe med at forhindre skader på håret, herunder hårtab.

Bivoks

Cera alba, Produceres af den (kvindelige) arbejdstager honningbier. Bierne skimmel voks i seks-sidede celler, som er fyldt med honning og derefter udjævnet med mere voks. Når honning høstes, skal det øverste lag af voks, der dækker cellerne, kaldet cappings, fjernes. Vores uraffinerede bivoks, som indeholder nogle honning og propolis varierer i farve fra gul gennem brun og bevarer den søde lugt af honning. Bivoks danner en dejlig, let barriere på din hud, der forhindrer tab af fugt og hjælper med at forsegle i fugtgivende olier og Butters, uden at tilstopning porer. I hårpleje bivoks tilføjer fugt, hydrering, og blødhed til hår og kan tilføje glans og glans til kedeligt hår.

Kokosolie

Cocos nucifera, fra frugten af kokospalmer, er en stor fugtighedscreme. Når gnides ind i huden, de rige naturlige fedtstoffer er let absorberes og trænge dybt for at plump op dine celler skabe en glattere, blødere, sundere og mere ungdommelige udseende denne olie giver sæbe udrensning egenskaber og gør en rig cremet skum med store, bløde bobler. I hårpleje det bruges som en hårtonic til at stimulere hovedbunden og tilskynde hårvækst.

Jomfru kokosolie

Cocos nucifera, er en let, penetrateret olie udvundet af frisk skåret kokosnødder. Den friske kokos kød er revet og derefter kage presset for at producere kokosmælk. Denne mælk centrifugeres for at adskille mælken i kokos faste stoffer, vand og olie. Dette resultat er en meget cremet kokosolie, der bevarer duften af frisk kokosmælk. Denne kold proces ekstraktion finder sted inden for timer for åbning af kokosnødder og dermed sparer de nærende komponenter af kokosnødder såsom naturlige squalen og vitamin E. Vi bruger certificeret økologisk jomfru kokosolie.

Aften Primrose olie

Oenothera biennis, kage presset fra frøene af aftenen Primrose blomst, er højt i vitaminer og mineraler. Som en rig kilde til fedtsyrer, herunder gamma-linolensyre (GLA), det fremmer sund hud ved at genoprette fugt og hjælpe med at opretholde hudens elasticitet. Beroligende aften Primrose har været brugt til at hjælpe med betingelser som eksem, er en fremragende olie til tør, ældning eller sprukne hud, eller massage

Hampefrø olie

Cannabis sativa, er ikke, som så mange mennesker antager, den samme plante som marihuana. Det er en ikke-narkotisk sort. Hampfrøolie, kage presset fra en lille møtrik, indeholder omkring 20 til 35 procent protein. En af verdens rigeste kilder til flerumættede fedtstoffer, den indeholder mere naturligt forekommende essentielle fedtsyrer (EFA) end nogen anden vegetabilsk afledt olie. Rig på E-vitamin, hampefrø olie trænger huden til at fugter og sooth. I hårpleje, hampefrø olie giver glans og håndterbarhed til hår, bringe lindring fra tør hovedbund eller hårskade.

Jojobaolie

Buxus sinensis, kage presset fra jojobaolie Bean, har været brugt til hud og hårpleje i hundredvis af år. Jojoba (udtalt “Ho-Ho-BA) olie er ikke en olie, men flydende voks. Strukturen så tæt ligner, at din egen hud sebum, det anses naturens mest effektive naturlige fugtighedscreme. Det trænger ind i huden nemt, har anti-inflammatoriske handlinger og kan bruges på acne uden problemer. Det er fantastisk til moden, aldrende hud og ekstraordinær mildhed for følsom hud. I hårplejeprodukter, jojobaolie giver glans, fremmer hårvækst og forbedrer sundheden i hovedbunden og håret

Urter & Botanicals

Gardenia æterisk olie er virkelig en kraftfuld bakteriedræbende middel, som vil bidrage til at gøre det til en meget effektiv kur mod behandling af bakterielle infektioner ligesom sepsis, stivkrampe, samt andre. Den baktericide aktivitet betyder også, at det kan udnyttes på overfladen, som du gerne vil lugte godt og forblive kimfri. Gardenia også hjælper med at redde dig fra potentielt farlige mikrobe infektioner anlagt den af bakterier ligesom salmonella og E. coli.

Det er rigdom i sunde sammensætninger ligesom magnesium, kalium og calcium får det til at være et ideelt valg. Pakket med anti-oxidanter, Gardenia æteriske olie hjælpemidler til at forhindre skabelsen af frie radiser bidrage til at reducere oxidativt stress. Denne særlige kraftfulde æteriske olie ligeledes hjælper med at undgå toksiner fra hærdning huden, faldende ardannelse samt hyperpigmentering. Regelmæssig massage af hovedbunden samt hud sammen med Gardenia æterisk olie giver det bedste resultat i at give forebyggelse af søvnløshed samt sovende lidelse. Gardenia producerer også skabelsen af søvn hormon, som ofte giver en fredelig nats søvn uden forstyrrelse i hele sovetiden, lugten af denne blomst forbedrer dit humør, mindsker angst samt forårsager afslapning.

Godt at forebygge allergier Gardenia, giver fremragende hud fordele for sin forbruger. Det har en evne til at bekæmpe alle former for hudallergi på grund af eksistensen af aminosyrer i den. Du er nødt til at sætte det på huden, så du kan gøre det allergen fri og naturligt glødende. Anti-inflammatorisk Gardenia viser anti-inflammatoriske kvaliteter. Det er virkelig en effektiv kur mod behandling af inflammatoriske lidelser ligesom gigt, colitis ulcerosa, samt tarmbetændelse. Geniposide og genipin er to specielle kemikalier i Gardenia, der lover anti-inflammatoriske handlinger.

Forbedrer hukommelsen magt Gardenia, er for stor til hjernen også, det øger funktionen af nervesystemet i stor udstrækning, derfor holde de mentale fakulteter en eller anden måde omhyggelig.

Tilbyder god hydrering Gardenia æterisk olie er en god hydrerende middel, der giver hydrering mod huden hele tiden samt reparationer begær, beskadigede og tørre hudceller derfor giver det er virkelig et frisk look igen.

Behandler pletter og pletter på huden Gardenia olie ekstrakter giver det bedste resultat i at eliminere mørke pletter samt pletter gennem hudfarve. Derudover renser det overdreven sebum samt olie, der altid sidder fast på ansigtshuden og derfor holder det fugtet i længere tid.

Afrodisiak den sensuelle duft af Gardenia æterisk olie anses for at have afrodisiac kvaliteter, en bærer olie, Gardenia kunne indgå med parfume til den stærke blomstrende aroma.

Jasmin blomster, Jasminum officinale, har en beroligende og sensuel duft. En duftende blomstrende busk indfødte til Himalaya, de er et hinduistisk symbol på kærlighed. Brug i bade de hjælper rense og lindre huden. De har blødgørende og antiseptiske egenskaber og er et skånsomt middel mod betændelse i huden og hovedbunden. Jasmin infusioner hjælper med at nære og giver styrke og glans til håret.

Myrrh, Commiphora MYRRHA, er blevet brugt som et rensende, rensende middel i århundreder. I dag, på grund af sin antiseptiske, desinficerende, og anti-inflammatoriske egenskaber, myrra anvendes topisk for nedskæringer, skraber, ridser og hudafskrabninger. Da myrra hjælper med at forhindre væv degeneration, det hjælper helbrede sår og tørre, revnede områder af huden. Myrrh bruges ofte til sine foryngende egenskaber på moden hud. Myrrh har svampedræbende egenskaber, der hjælper med at bekæmpe ble udslæt.

Dittany af Kreta har antibakterielle, svampedræbende og antimikrobielle egenskaber på grund af phenol carvacrol. Det kan bruges som en antireumatisk, oxytocic, stomachic og sårbarhed

Seaweed ellertang, er rige på vitamin A, B, E, D, K, og C, carotener, og mineraler jod, calcium, magnesium, kalium, fosfor, silica, jern og zink. Havet grøntsager menes at fjerne urenheder fra huden, re-mineralize huden, genoprette elasticitet, og lad huden føles glattere og mere smidig. Havgrøntsager giver fugtgivende og blid eksfoliering. Brugen af tang ekstrakt i et varmt bad siges at være gavnlig for behandling af hudlidelser og lette smerten lidt af gigt, gigt og andre ømhed og smerter. Som en beroligende, fugtgivende plante, er Kelp pulver ofte brugt i mineralbade og ansigtsmasker. I hårpleje, mineralrige Tang tilføjer beskyttelse til overfladen af håret, reducere fugt tab og infusion det med vitaminer. Proteinerne, i særdeleshed, synes at styrke rødder, tilføje krop og skinne og tilstand hovedbunden og håret. Nogle Hårstylister har fundet næringsstofferne i tang en fantastisk måde at hjælpe Limp og livløse hår.

Pebermynte blade er bredt anerkendt for deres anti-inflammatoriske og astringerende egenskaber. Tørrede pebermynte blade er blevet fundet i egyptiske pyramider dating så langt tilbage som 1000 F.kr. Menthol, den vigtigste komponent i møntanstalter, har antibakterielle egenskaber, og bruges ofte i linimenter at stimulere nerveender og øge lokale blodgennemstrømning. Mint køler og genopbøder huden, og forfriskende sanserne. Det er godt for træthed, hovedpine, migræne, nervøs stamme og stress.

Granatæble, Punica granatum, er en rig, nærende frugt og frugtsaft. Granatæble saft indeholder et højere niveau af antioxidanter end nogen anden frugtsaft. Antioxidanter hjælper med at bekæmpe frie radikaler. Saften er rig på C-vitamin og kan også indeholde vitaminer A, E og folinsyre.

Calendula, Calendula officinalis, beroligende til følsom og tør hud, har været brugt i århundreder til at forbedre hudens tone og udseende. Også omtalt som “pot Marigold”, de gullig-orange Calendula kronblade har en bred vifte af anti-inflammatoriske, antimikrobielle og hud-healing egenskaber. Calendula det bruges til forbrændinger, nedskæringer, betændelser, insekt bid, udslæt, sår og hudlidelser såsom eksem og acne. Under den amerikanske borgerkrig bevarede lægerne saften fra planten med alkohol og brugte blandingen på slagmarken. Verdenskrig slagmarken læger hældte kogende vand over tørrede blomsterhoveder og anvendt blandingen til soldaternes sår for at forhindre infektion og inflammation. Det menes at fremme hudcelle genvækst og fugter tør, revnet hud. Calendula er gavnlig for personer med følsom hud.

Burre, Arctium lappa, rig på fedtsyrer, der stimulerer blodgennemstrømningen, øge blodcirkulationen og eliminere toksiner, har været anvendt i århundreder til behandling af alle former for kroniske hudproblemer. Roden menes at have anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber gør det en fremragende naturlig acne behandling. Også godt til behandling af koger. Burre roden er blevet brugt til at behandle en bred vifte af svampeinfektioner som ringorm, atlet fod og gær infektioner. I hårpleje, burre vedligeholder og fremmer en sund hovedbund, tilskynder hårvækst, forbedrer hårstyrke tilføjer krop og glans.

Calendula, Calendula officinalis, beroligende til følsom og tør hud, har været brugt i århundreder til at forbedre hudens tone og udseende. Også omtalt som “pot Marigold”, de gullig-orange Calendula kronblade har en bred vifte af anti-inflammatoriske, antimikrobielle og hud-healing egenskaber. Calendula det bruges til forbrændinger, nedskæringer, betændelser, insekt bid, udslæt, sår og hudlidelser såsom eksem og acne. Under den amerikanske borgerkrig bevarede lægerne saften fra planten med alkohol og brugte blandingen på slagmarken. Verdenskrig slagmarken læger hældte kogende vand over tørrede blomsterhoveder og anvendt blandingen til soldaternes sår for at forhindre infektion og inflammation. Det menes at fremme hudcelle genvækst og fugter tør, revnet hud. Calendula er gavnlig for personer med følsom hud.

Kamille, Matricaria recutita, er infusioner blevet brugt til at lindre hududslæt, mindre forbrændinger og solskoldning. Anvendes som en lotion eller tilsættes i olie form til et bad, kamille letter kløe af eksem og andre udslæt og reducerer betændelse i huden. Chamomile milde astringency gør det meget godt for Deep-Rengøring porer. Almindeligvis sælges som en beroligende og afslappende te, det menes at lette depression, stress, søvnløshed og migræser. I hårpleje kamille bruges til at lindre hovedbunden, tilstand, og stimulere sund hårvækst. Det tilføjer højdepunkter til fair hår og en glans til mørkt hår og it-forhold og blødgør. Kamille te gør en fantastisk hår skylning for Blonds.

Mælkebøtte, Taraxacum officinale, en ydmyg lille ukrudt, er en af naturens store naturmedicin. Mælkebøtte blade, rig på vitamin A og C, hjælpe med at rydde huden af pletter og endda ud hud tone. En saft lavet af mælkebøtte blade og rødder kan spredes på plettet hud til at hjælpe med acne, bumser, ru hud og udslæt.

Eucalyptus, Eucalyptus globulus, fungerer som en antiseptisk, antiviral, baktericid, decongestant, slimløsende og insektikstof. Det bruges til at hjælpe fodsvamp og andre svampeinfektioner. Det bruges ofte til forkølelser, feber, astma, Laryngitis og ondt i halsen. Inhalering af eukalyptus damp kan hjælpe bronkitis og astma. Dens aroma aids hukommelse og fremmer positive følelser

Grøn te, Camellia sinensis: der er tre typer teblade fra Camellia sinensis: grøn, oolong og sort. Grøn te er dampet, bagt eller pan opvarmet for at forhindre oxidation og dermed bladene forbliver grønne. Oolong te er delvist gæret. Oxidation er skåret kort, så bladene er sorte kun på kanterne. Sort te er fuldt fermenteret, producerer sorte blade. Grøn te er naturligt rig på antioxidanter og menes at fjerne toksiner og hjælpe forynte hudceller. Det er fremragende til både hud og hårpleje. Te er en mild astringerende og har været brugt i århundreder til at rense, tone og rense huden og hovedbunden. En populær folkemedicin siger at placere fugtige teposer på dine øjenlåg for at reducere hævelse, hævelser og mørke cirkler. Grøn te blade kan bruges som en blid Exfoliate at give din hud en sund glød.

Lavendel, Lavendula officinalis, har anti-inflammatoriske, anti-bakterielle, anti-svampe og anti-septiske egenskaber. Lavendel menes at stimulere immunforsvaret for at fremme heling og lette inflammation. Lavendel inbrugt i et varmt bad er en beroligende og beroligende urt. Lavendel infusioner har været nyttige for eksem, psoriasis, mindre forbrændinger, nedskæringer og insekt bid.

Citrongræs, Cymbopogon citratum, har astringerende og tonic egenskaber, der gør det nyttigt i behandlingen af acne og andre hudbetændelser. Citrongræs er blevet fundet nyttige i behandling af fedtet hud samt tør hud. Det balancerer hudens olie ved at bidrage til at normalisere olieproduktionen. Citrongræs gør en te, der er en mild beroligende og en aromatisk, antiseptisk bad. I hårpleje hjælper det med at kontrollere skæl.

Rosenblade, Rosa spp, fremme en følelse af velvære, kærlighed, fred og lykke. De hjælper med at mindske depression, søvnløshed, hovedpine, nerve spændinger og fungere som et afrodisiak. De antivirale og baktericide egenskaber af rosenblade gør det en stor naturligt middel mod hoste, forkølelse, influenza, astma, og høfeber. de hjælper også med at lindre tør hud.

Timian, Thymus vulgaris, i middelalderen var enhver kvinde, der holdt timian, uimodståelig. Nu betragtes som en kraftfuld antiseptisk, timian er blevet anerkendt siden antikken for sin udrensning, healing og beroligende virkning på huden. Det har været brugt i århundreder som en udrensning og forfriskende bad. Aromaen hjælper med at opfriske dit sind og krop. Navnet “timian” kommer fra det græske ord thymus, hvilket betyder mod. Romerske soldater badede ofte i spændende timian vand for at give sig selv magt og styrke. I hårplejeprodukter, timian æteriske olier og urter er fantastisk til hår! Timian bruges ofte i dybe rensende shampoo og menes at hjælpe med hårtab

Rosmarin, Rosemarinus officinalis, et symbol på troskab, blev brugt i bryllup ceremonier. Dens navn er afledt af det latinske ord Rosmarinus, som betyder “dug af havet”. Rosmarin er meget duftende og har en mildt astringerende virkning på huden. Det har en lang historie af kulinariske og medicinske brug. Ligesom mange andre skarpe urter, rosmarin har antibakterielle egenskaber. I dagene før køling blev urter som rosmarin, timian og ysopkvist gnides ind i fersk kød for at forhindre fordærv. Den opløftende duft af rosmarin menes at hjælpe hovedpine, mental træthed, nervøs udmattelse og stress. Det rydder sindet og fremmer mental klarhed. Det genopfrisker og stimulerer en varm træg krop, energizes og regenererer. I hårpleje, rosmarin tilskynder hårvækst ved at forbedre blodtilførslen til hovedbunden, tilskynder stærk, sundt hår, stimulerer vækst og øger administrationen. Jorden rosmarin blade giver blid eksfoliering når tilsat til sæbe.

Sage, Salvia officinalis, en skarp krydderi var engang menes at indgyde indenlandske harmoni, er rig på antioxidant, astringerende, og antibakterielle kvaliteter. Sage te gør en fremragende hud toner. Ofte anvendes i naturlige hårplejeprodukter, Sage er en beroligende hår tonic, en naturlig behandling for hovedbunden tørhed og salvie te kan hjælpe mørkere grende hår.

Bemærk venligst: Oplysningerne på denne hjemmeside er kun til uddannelsesmæssige formål og er på ingen måde beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom eller helbredstilstand. Hvis du har medicinske betænkeligheder vedrørende dig selv eller din familie, bør du søge råd hos kvalificerede, licenserede sundhedspersonale. Disse oplysninger er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration. Læs venligst vores ansvarsfraskrivelse på siden vilkår og betingelser.