Το θαύμα της… Aloe Vera

Το “κρίνο της ερήμου”

 

Λέγεται ότι η Κλεοπάτρα διατήρησε την νεανική της ομορφιά μέσω της εφαρμογής της Aloe Vera. Ο αρχαίος Έλληνας ιατρός Διοσκουρίδης αναγνώρισε τις αξιόλογες θεραπευτικές του ιδιότητες, συνιστώντας τη χρήση του ως φυσική θεραπεία για πληγές και λοιμώξεις.

Η φαρμακευτική χρήση της Aloe Vera χρονολογείται αιώνες πίσω και πιστεύεται ότι έχει αρχικά καταγραφεί σε αρχαία πηλό δισκία από 2100BC. Με την πάροδο του χρόνου, η Aloe Vera έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς πολιτισμούς για επούλωση. Οι Αιγύπτιοι θεωρούσαν ότι είναι η πηγή της αιώνιας νεολαίας και περιγράφεται στον πάπυρος των εδικών – ένα αιγυπτιακό ιατρικό ιστορικό από τον 16th αιώνα Π.Χ. – ως «αυτό το φυτό της αθανασίας».

Η Αλόη Βέρα είναι μια ουσία που μοιάζει με γέλη που προέρχεται από το ζουμερό φυτό Aloe, που προέρχεται από την Αραβική χερσόνησο αλλά τώρα καλλιεργείται σε τροπικά κλίματα παγκοσμίως. Καθώς μεγαλώνει σε ξηρές, εκτεθειμένες συνθήκες της ερήμου, το φυτό είναι εξαιρετικό στη διατήρηση της υγρασίας.

Η έρευνα έχει δείξει αποσπάσματα της Aloe Vera να έχουν τόσο αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Τα καταπραϋντικά, ψυκτικά αποτελέσματα του εκχυλίσματος Αλόη το καθιστούν αποτελεσματικό συστατικό στη θεραπεία παθήσεων του δέρματος όπως εγκαύματα και επιφανειακές περικοπές.Ζώντας αγνό φυσικό ΚΕΡΑΛΊΦΙ-ΚΙΡΑΛΊΦΙ αλοιφή

Για να απολαύσετε τις επιπτώσεις της Aloe Vera για τον εαυτό σας γιατί όχι…

Αφεθείτε στο παραδοσιακό βάλσαμο Kiralifi για να ενυδατώσετε και να αποκαταστήσετε το ξηρό δέρμα

Ζωντανό αγνό φυσικό ALOE GOLDEN ROSE σταθερή & κρέμα ανύψωσης

 

ή να απαλύνει το πρόσωπό σας με την Aloe Golden Rose εταιρεία μας & κρέμα ανύψωσης!

Leave a Reply

Your email address will not be published.