Ελαιόλαδο και οφέλη για το δέρμα

 

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες.

Το ελαιόλαδο έχει πολλά οφέλη για το δέρμα. Σύμφωνα με το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου, το ελαιόλαδο έχει πολλές βιταμίνες, όπως Α, D, και K, καθώς και βιταμίνη E.

Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Το ελαιόλαδο είναι επίσης αντιοξειδωτικό, οπότε μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ή την αντιστροφή των βλαβών από την υπεριώδη ακτινοβολία που προκαλεί καρκίνο. Έχει πολύ υψηλή συγκέντρωση ενός συστατικού που ονομάζεται σκουαλένιο σε σύγκριση με τους άλλους τύπους λιπών και ελαίων που συνήθως τρώνε οι άνθρωποι. Το σκουαλένιο είναι αυτό που δίνει στο ελαιόλαδο την επιπλέον αντιοξειδωτική ώθηση.

Ενυδατώνει και καταπολεμά τα βακτήρια

Εάν είστε επιρρεπείς σε ακμή, χρησιμοποιώντας ένα σαπούνι κατασκευασμένο με ελαιόλαδο μπορεί να βοηθήσει να μειώσετε την ακμή σας σκοτώνοντας τα βακτήρια που την προκαλούν. Το ελαιόλαδο είναι επίσης γνωστό ότι ενυδατώνει το δέρμα.

Πώς μπορείς να χρησιμοποιείς ελαιόλαδο στο πρόσωπό σου;

Τα περισσότερα από τα προϊόντα της Living Pure Natural, όπως η Nea, κρέμα προσώπου έντονης ενυδάτωσης , η Timeless, κρέμα νύχτας βαθιάς ενυδάτωσης και ο Oleum, ορός προσώπου βασίζονται στο λάδι. Σας βοηθούν να θρέψετε και να προστατεύσετε το δέρμα σας ειδικά όταν συνδυάζεται με το σαπούνι κάρβουνου.

Δείτε τη συλλογή ελαίων μας καθώς και προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς επίσης και το Barba Oil για το μούσι και το μουστάκι.

 

Πηγή: http://www.Healthline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.