Με ποια σειρά θα πρέπει να εφαρμόζετε τα προϊόντα φροντίδας του δέρματός σας;

Πώς να εφαρμόσετε τα προϊόντα φροντίδας του δέρματός σας

Πλύνετε το πρόσωπό σας -πρωί ή βράδυ αυτό είναι το πρώτο βήμα σε κάθε ρουτίνα φροντίδας του σπιτιού στο σπίτι. Αν φορέσετε, φροντίστε να κάνετε διπλό καθαρισμό το βράδυ.
Χρήση γραφίτη – εάν χρησιμοποιείτε ένα τόνερ, αυτή είναι η ώρα για να χρησιμοποιήσετε το τόνερ σας.

Εφαρμόστε ένα προϊόν ορού ή αντι-ακμής -ίσως χρησιμοποιείτε ένα προϊόν κατά της ακμής ή έναν ορό βιταμίνης C. Τώρα είναι η ώρα να εφαρμόσετε αυτά τα προϊόντα απευθείας στο δέρμα σας.

Πάρτε ένα διάλειμμα -Δώστε τα προϊόντα σας χρόνο για να απορροφήσει. Πιες τον καφέ σου, στυλ στα μαλλιά σου. Απλά περιμένετε λίγα λεπτά πριν συνεχίσετε με τη ρουτίνα φροντίδας του δέρματός σας. Αυτό εγγυάται ότι το προϊόν φροντίδας του δέρματός σας έχει απορροφηθεί σωστά στο δέρμα σας και ότι το προϊόν που εφαρμόζετε στη συνέχεια θα πάει ομαλά.

Ώρα για ενυδάτωση -τώρα που ο ορός σας έχει απορροφηθεί σωστά από το δέρμα σας Εφαρμόστε ενυδατική κρέμα. Εφαρμόζοντας την ενυδατική σας μετά τον ορό σας σημαίνει ότι θα πάρετε το μεγαλύτερο μέρος του ορού σας, καθώς η ενυδατική βοηθά να σφραγίσει τον ορό στο δέρμα σας. Επίσης, αν εφαρμόσετε τον ορό σας πάνω από την ενυδατική σας, απλά δεν θα λειτουργήσει. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε την κρέμα ματιών σας και αυτή τη στιγμή.

Εφαρμόστε αντηλιακό -το αντηλιακό πάντα συνεχίζεται. Τότε μπορείτε να εφαρμόσετε το δικό σας. Βεβαιωθείτε ότι η ενυδατική σας έχει απορροφηθεί σωστά πριν εφαρμόσετε το αντηλιακό σας ή το αντηλιακό μπορεί να «χάπι» και να αρχίσετε να στρίψιμο του δέρματός σας. Εφαρμόστε ένα γενναιόδωρο στρώμα αντηλιακού και μην ξεχάσετε το λαιμό, το στήθος και τις κορυφές των αυτιών σας.

Συμπερασματικά

Έτσι, στην περίπτωση της τάξης των προϊόντων φροντίδας του δέρματος έχει σημασία. Απλά θυμηθείτε-λεπτότερο πρώτα, μετά πιο παχύ, αντηλιακό τελευταία-και θα εφαρμόζετε πάντα τα προϊόντα φροντίδας του δέρματός σας με τη σωστή σειρά.

4 βήματα για όμορφο δέρμα με ζωντανό αγνό φυσικό

Πλύνετε το πρόσωπό σας με οποιαδήποτε από την εκτεταμένη γκάμα των L.P.N. σαπουνιών μας

Ψεκάστε την Ήρα, ροδονερό για να αναζωογονείται το δέρμα σας.

Εφαρμόστε το OLEUM, τον ορό μας για να παρέχετε μια εξαιρετική ασπίδα γεμάτη υγρασία και αυξήστε τη φυσική ελαστικότητα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη NEA, την εξαιρετικά απορροφητική ενυδατική κρέμα δέρματος που θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα όλη την ημέρα.

Πηγή: http://skincare.about.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.