Ζωντανή φυσική-ξηρή ρουτίνα δέρματος

Έχεις ξηρό δέρμα;

Ακολουθήστε αυτή τη ρουτίνα και να κάνει μια τεράστια διαφορά για το πόσο υγιές, λαμπερό και όμορφο το δέρμα σας μπορεί να κοιτάξει!

Ζωντανό καθαρό σαπούνι ελαιόλαδου πετρελαίου

Βήμα ένα
Σαπούνι κάρβουνουΖώντας αγνό φυσικό λουλούδια πρόσωπο τρίβει με λεβάντα και ελαιόλαδο

Το υπέροχο σαπούνι κάρβουνου μας καθαρίζει βαθιά μέσα στο δέρμα για να απομακρύνει τις ακαθαρσίες και το μακιγιάζ για να αφήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο, εύκαμπτο και καθαρό.

Βήμα δύο
Λουλούδια
Αυτό το απαλό τρίψιμο προσώπου φτιαγμένο με φυσικά μπουμπούκια λουλουδιών, φτάνει βαθιά μέσα στο δέρμα για να αφαιρέσει το νεκρό δέρμα και τα μαύρα κεφάλια. Η φυσική του φόρμουλα βοηθά να καθαρίσετε τα σημεία, να αποτρέψει λεπτές γραμμές και να ισορροπήσει την παραγωγή PH και σμήγματος της επιδερμίδας. (Μην χρησιμοποιείτε σε φλεγμονώδες δέρμα ή στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης)

Ζωντανή αγνή φυσική OLEUM ορού προσώπουΒήμα τρία
OLEUM
Ο ορός μας από το OLEUM φτάνει βαθιά στο δέρμα για να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα κεφάλια. Αυτό το εμπλουτισμένο με βιταμίνη προϊόν λειτουργεί κατά τη διάρκεια της νύχτας για να βοηθήσει τη φυσική αναζωογόνηση του δέρματος. Ένα φυσικό στυπτικό που εξισορροπεί την παραγωγή πετρελαίου στο δέρμα, προωθώντας παράλληλα την παραγωγή κολλαγόνου και προστατεύοντας από την πρόωρη γήρανση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του EternΖωντανή αγνή φυσική ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ κρέμα νύχτας ενυδάτωσηςAl συλλογή Oil για το Face ως το λάδι της ημέρας για υπερβολικά ξηρό ή παλαιωμένο δέρμα.

Βήμα τέσσερα
Διαχρονικό
Μια υπέροχη κατσαρόλα νυχτερινής ενυδάτωσης επιδιορθώνει και αναζωογονεί το δέρμα σας μέχρι το δερματικό στρώμα. Ενισχύοντας την κυκλοφορία ανανεώνει το κατεστραμμένο δέρμα και ενισχύει το κολλαγόνο, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και μειώνοντας τις ρυτίδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.