Ζωντανή καθαρή φυσική-λιπαρή επιδερμίδα

Θέλετε να ελέγχετε το λιπαρό δέρμα;

Το κλειδί είναι να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στο να έχετε πάρα πολύ πετρέλαιο και να διατηρείτε τη φυσική υγρασία του δέρματός σας.

Εδώ είναι τα βήματα για να το κάνουμε!

Ζωντανό καθαρό σαπούνι ελαιόλαδου πετρελαίου

Βήμα ένα

Σαπούνι κάρβουνου
Το φυσικό μας σαπούνι καθαρίζει βαθιά μέσα στο δέρμα για να αφαιρέσει τις ακαθαρσίες και το μακιγιάζ, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο, εύκαμπτο και καθαρό.

Βήμα δύο

Μάσκα προσώπουΖωντανή αγνή φυσική μάσκα προσώπου ξηρό-φυσιολογικό-λιπαρό δέρμα
Η όλη φυσική μάσκα προσώπου αντλεί ακαθαρσίες, από κάτω από το δέρμα, χρησιμοποιώντας ισχυρό θεραπευτικό ηφαιστειακό πηλό. Βοηθά στην απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, αποφράζει τους πόρους και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος.

 

Ζώντας καθαρή φυσική ΑΙΏΝΙΑ συλλογή λαδιού για το πρόσωποΒήμα τρία

Λάδι στο πρόσωπο της αιώνιας συλλογής
Αυτό το εκπληκτικό φυσικό λάδι καθαρισμού τονώνει και ενυδατώνει το δέρμα σας. Ανανεώνει το κατεστραμμένο δέρμα και ενισχύει το κολλαγόνο, μειώνοντας τις ατέλειες. Έτσι, το δέρμα σας έχει μείνει απαλό, ελαστικό και βαθιά ενυδατωμένο.

 

Βήμα τέσσερα

Ζωντανό αγνό φυσικό ALOE GOLDEN ROSE σταθερή & κρέμα ανύψωσηςΑλόη χρυσό τριαντάφυλλο
Ένα αγαπημένο ανάμεσα σε πολλούς από τους πελάτες μας, αυτή η φωτεινή, ανορθωτική κρέμα ψύχεται και άμεσα κάνει το δέρμα, αφαιρώντας τις τοξίνες από τα κύτταρα του δέρματος. Αυτή η μη λιπαρή φόρμουλα μεταχειρίζεται το ξηρό δέρμα, τα σημεία ηλικίας και είναι αντι-γήρανσης. Τα φυσικά συστατικά του το καθιστούν ιδανικό για να βοηθήσει με ηλιοκαμένη ή κατεστραμμένο δέρμα και κάνει ένα μεγάλο αστάρι για το μακιγιάζ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.